Over Beauty Salon Monira

Schoonheidsspecialiste Lelystad

Welkom op de website van Salon Monira! Met al 15 jaar ervaring en een afgeronde kappersopleiding kan ik, als schoonheidsspecialiste in Lelystad, u voorzien van allerlei haarbehandelingen, gezichtsbehandelingen, make-upbehandelingen en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. In 2007 ben ik begonnen met mijn eigen zaak in Hilversum op de Langestraat 59-FG. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Salon Monira? Dan kunt u in alle gevallen contact met mij opnemen. Ik help u met mijn ervaring als allround schoonheidsspecialiste uiteraard met alle plezier verder in mijn beautysalon in Lelystad!

De service van Salon Monira

Woont u in Lelystad, Hilversum of in de nabije omgeving van Lelystad of Hilversum? Dan kunt u heel makkelijk bij mij terecht. Woont u hierbuiten? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling bij Salon Monira, kunt u mij benaderen door mij te bellen of een WhatsApp bericht te sturen. Maakt u liever online een afspraak? Dan kunt u dit via mijn pagina op de website van Treatwell doen; hier vindt u een online agenda. U kunt in de meeste gevallen binnen een week bij mij terecht. Bent u na de behandeling nog niet helemaal tevreden? Dan kunt u te allen tijde terug naar de salon komen, zodat wij samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Een afspraak bij Salon Monira

Salon Monira is een schoonheidssalon aan huis. Indien u graag in de avonduren langskomt, is dit op afspraak te realiseren. U bent bij Salon Monira te allen tijde verzekerd van een persoonlijke één op één behandeling; u zult geen andere klanten aantreffen in de salon. Ik vind persoonlijke en transparante communicatie naar mijn klanten toe erg belangrijk en dat zult u ook terugzien wanneer u bij Salon Monira langskomt voor een behandeling.

Contact

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Lelystad en wilt u graag bij mij langskomen voor een behandeling? Dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Ik ben het snelst te bereiken op het volgende nummer: 0684082682. Het is overigens ook mogelijk om mij te mailen. Salon Monira is gevestigd aan het volgende adres: Cannenburch 128 8226 RT te Lelystad.