Gzichtsbehandelingen

U kunt voor diverse gezichtsbehandelingen bij Salon Monira terecht. Ik heb al 7 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen en maak enkel gebruik van professionele apparaten. Doordat mijn salon aan huis gevestigd is, kan ik de gezichtsbehandelingen tegen zeer voordelige prijzen voor u verzorgen. U bent bij mij verzekerd van hoogstaande kwaliteit en ik zal altijd kijken welke behandeling het best bij uw huid past, waarbij ik u van huidadvies zal voorzien. Indien nodig, zal ik adviseren om voor meerdere sessies langs te komen. Ongeacht de hoeveelheid sessies die u nodig zult hebben, zult u na één sessie al resultaat zien. Indien u voor meerdere behandelingen komt, zijn eventuele kortingen zeker bespreekbaar.

Microdermabrasie

U kunt bij mij terecht voor microdermabrasie, deze behandeling is inclusief gezichtsmasker. Microdermabrasie is een intensieve peeling die zorgt voor een gladdere en egalere huid. Met behulp van een apparaatje dat microkristallen op de huid blaast en meteen weer opzuigt, wordt als het ware een laagje van de huid afgeschaafd. Hierdoor wordt de huid niet alleen grondig gereinigd en ontdaan van dode huidcellen, maar worden ook de doorbloeding en cel vernieuwing gestimuleerd.

Diamond peeling

Tijdens de diamond peeling behandeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Het resultaat is een gezuiverde, egalere en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

Microneedling met Dermapen

Microneedling met de Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Het gebruik van de Dermapen is een effectieve manier om, zonder de opperhuid te beschadigen, de huid te vernieuwen en te verfraaien. De Dermapen brengt vele voordelen met zich mee, zeker ten opzichte van de Dermaroller of de MTS-roller. De huid heeft na de behandeling met de Dermapen minder tijd nodig om te herstellen en de behandeling zal prettiger zijn om te ondergaan. Microneedling met de Dermapen draagt onder meer bij aan het aanpakken van fijne lijntjes en rimpels, acne, littekens, vergrote poriën en zonbeschadiging.

Microneedling met BB Glow

Er kan ook voor een behandeling worden gekozen waarbij er diverse serums in de huid worden aangebracht met de BB glow. Hiervan zal het effect ongeveer 4 tot 8 maanden zichtbaar zijn, afhankelijk van de huid. De BB Glow behandeling is een pijnloze en veilige behandeling en zorgt onder meer voor een egale en stralende huid, dekt enigszins de vlekken in het gezicht en de donkere kringen rondom de ogen en verkleint de poriën. Met de semi-permanente BB cream is de huid tijdelijk voorzien van een egale teint. Hoe vaker de behandeling ondergaan wordt, hoe langer het resultaat zichtbaar zal zijn. Het hyaluronzuur en de anti-oxidanten die de behandeling met zich meebrengt voeden overigens de huid en bieden in zekere mate bescherming tegen de zon. De BB cream verkleurt niet door de zon en is na één behandeling al zichtbaar.

Plasmalifting

Plasmaliften is een veilige behandeling en een mild alternatief voor een chirurgische ingreep. Bij plasmalifting zal er geen littekenweefsel ontstaan en de herstelperiode achteraf is kort. Plasmalifting is geschikt voor degenen die last hebben van overtollig huid in het gezicht of de hals; de plasmapen zal dit verwijderen. Met deze revolutionaire techniek zal er niet in de huid worden gesneden en zal er toch een ooglidcorrectie of huidcorrectie plaats kunnen vinden.

Carbon laserbehandeling

Tijdens de Carbon laserbehandeling zal er een reinigend en met vitaminen en mineralen verrijkt carbonmengsel op de huid worden aangebracht. De ND-YAG laser zal er vervolgens voor zorgen dat het carbonmengsel wordt verdampt, waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden meegenomen. Deze behandeling draagt onder meer bij aan de vermindering van rimpels, de vermindering van grove poriën, de vermindering van littekenweefsel, het herstellen van de vette huid en het verbeteren van de doorbloeding.

Prijzen

  • Microdermabrasie en daimondpeeling (1 uur – 1 uur en 15 minuten): €100,- 
  • Diamond peeling (50 minuten): €30,-
  • Microneedling met Dermapen (1 uur en 15 minuten – 1 uur en 30 minuten): €80,-
  • Microneelding met BB Glow: €100,-
  • Plasmalifting - hele gezicht: vanaf €100,-
  • Carbon laserbehandeling - hele gezicht: €60,-

Contact

Bent u op zoek naar iemand die gezichtsbehandelingen in Lelystad verzorgt en wilt u graag bij mij langskomen voor een behandeling? Dan kunt u contact met mij opnemen door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer: 0684082682. Salon Monira is gevestigd aan het volgende adres: Cannenburch 128 8226 RT te Lelystad.