Wenkbrauwen & Wimpers

Wenkbrauw- en wimperbehandelingen

Voor behandelingen voor wenkbrauwen en wimpers kunt u bij Salon Monira terecht. Ik heb al 15 jaar aan ervaring op het gebied van wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven en wimperextensions. U kunt uw wenkbrauwen elke drie weken bij mij op komen vullen en ik zal u tevens van advies op maat voorzien. Bent u geïnteresseerd in wenkbrauw- en wimperbehandelingen en bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u een afspraak bij mij maken.

Wimperextensions

  • Wimperextensions one by one (nieuwe set) - De one by one-techniek maakt uw wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere wimper wordt één nepwimper aangebracht. (40 minuten, €35,-)
  • Wimperextensions volume (nieuwe set) - Met deze wimperextensions gaat u voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden meerdere nepwimpers geplakt, waardoor uw wimpers extreem voller en langer worden. (50 minuten, €45,-)
  • Wimperextensions opvullen - Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan uw eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven u, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van uw wimpers, tot wel 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische 3D Russian Volume-techniek; er is voor elk wat wils. (25 minuten – 35 minuten, vanaf €18,-)

Threaden wenkbrauwen en henna wenkbrauwen

  • Threaden – Threading, ofwel epileren met draad, is een eeuwenoude oosterse ontharingsmethode die zeer geschikt is voor het gezicht. De haartjes worden met katoenen draden verwijderd, waardoor heel precies en snel gewerkt kan worden. (15 minuten – 20 minuten, vanaf €10,-)
  • Henna brows – Uw wenkbrauwen gekleurd met henna. Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes zitten. (20 minuten, €18,-)

Contact

Bent u op zoek naar iemand die wenkbrauw- en wimperbehandelingen in Lelystad verzorgt en wilt u graag bij mij langskomen voor een behandeling? Dan kunt u contact met mij opnemen door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer: 0684082682.  Salon Monira is gevestigd aan het volgende adres: Cannenburch 128 8226 RT te Lelystad.