Bruids make - up

Indien u op zoek bent naar een schoonheidssalon waar u opgemaakt kunt worden tegen voordelige prijzen, bent u bij Salon Monira zeker aan het juiste adres. Ik verzorg zowel bruidsmake-up als traditionele make-up en proefmake-up. Ik heb al sinds 2007 ervaring met het aanbrengen van diverse soorten make-up en help u dan ook graag verder, waarbij ik u van professioneel advies kan voorzien.

Bruidsmake-up

Ik ben gespecialiseerd in diverse soorten bruidsmake-up, hierbij kunt u denken aan Hindoestaans, Afghaans, Turks, Marokkaans en Europees. Indien u geïnteresseerd bent in Turkse of Marokkaanse bruidsmake-up, is het wellicht goed om te weten dat de prijzen hiervan verschillen van de prijzen van de andere soorten bruidsmake-up. Voor het aanbrengen van make-up maak ik gebruik van de producten van MUA, waarmee ik al sinds 2007 werk. U kunt bij mij aangeven wat u wenst op het gebied van make-up en ik zal u te allen tijde voorzien van make-up van hoogstaande kwaliteit.

Make-up artist

Natuurlijk ziet u er prachtig uit met een laagje mascara en een streepje eyeliner, maar u kunt zoveel meer doen met make-up. Voor iedereen die meer wilt dan een standaardlook bestaat er daarom een heel fijne beautybehandeling: visagie. Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven en uw sterke kanten te benadrukken. Zijn er dingen die u minder mooi vindt aan uzelf? Dan kan ik, als make-up artist, dit voor u camoufleren!

Behandelingen en prijzen

  • Dagmake-up (20 minuten, €30,-)
  • Avondmake-up (30 minuten, €40,-)
  • PMU – Wenkbrauwen, verwijderen per keer. De permanente make-up wordt verwijderd door middel van een laser apparaat. (20 minuten, €55,-)

Contact

Bent u op zoek naar iemand die make-up in Lelystad verzorgt en wilt u graag bij mij langskomen voor een behandeling? Dan kunt u contact met mij opnemen door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar het volgende nummer: 0684082682. Salon Monira is gevestigd aan het volgende adres: Cannenurch 128 8226 RT te Lelystad.